Zie ook:
De Dissel

Nieuws

ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS WILLEN ONTVANGEN? MELD JE DAN SNEL AAN OP ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF!

Nieuwjaarsdag

Na een knetterend nieuwjaar bent u vanaf 15.00 uur welkom bij ons. Het perfecte moment om een nieuwjaarsborrel te houden met vrienden en familie. Met, van 16.00-20.00 uur, gezellige livemuziek van Sis, kunt u genieten van een drankje met verschillende hapjes of natuurlijk komen dineren.
SIS
Twee zussen, twee stemmen, één geluid, Bianca en Miranda maken al hun hele leven samen muziek. Een afwisselend repertoire met songs van o.a. Stevie Wonder, Fleetwood Mac en Michael Jackson zorgt voor een gegarandeerd feest van herkenning. Laat je betoveren door deze zussen en join the family!

Goededoelenwater voor de Stichting Barcode for Life

Stichting Barcode for Life is een stichting die geld inzamelt voor het Center For Personalized Cancer Treatment (CPCT).
Dit centrum doet onderzoek naar een individuele behandeling van kanker ‘op maat’. Dat betekent voor de toekomst dat elke patiënt met kanker een behandelplan ‘op maat’ krijgt en niet meer blootgesteld wordt aan mogelijk onnodige bijwerkingen van een algemene behandeling.

Wat is de missie van CPCT?
Het veelal onvoldoende door kankerpatiënten reageren op de ontvangen behandeling van hun kanker kan worden verklaard -op zijn minst gedeeltelijk- door erfelijke verschillen in het DNA van hun tumor. Het CPCT, het enige goede doel van de stichting, is een nieuw instituut dat gericht is op het ontwikkelen, testen en behandelen van kanker op basis van de erfelijke tumorprofielen.

Dit betekent dat:
• Elke individuele kanker kan worden geanalyseerd.
• Iedere patiënt krijgt een behandeling die 20% meer doelmatig is dan nu.
• Iedere patiënt wordt voor 50% minder blootgesteld aan onnodige bijwerkingen van medicijnen die bij hun specifieke kanker niet werken.
• Het deels terugbrengen van kanker tot een chronische ziekte.

Geld inzamelen voor CPCT
Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor CPCT organiseert de Stichting Barcode for Life elk jaar onder andere het unieke evenement de „Stelvio for life”. De Passo dello Stelvio is een bergpas in Italië die hardlopend, wandelend of fietsend kan worden bedwongen. De klim vanuit het plaatsje Bormio is 21,1 km lang, overbrugt 1.533 hoogtemeters en finisht na 34 haarspeldbochten op 2.758 m hoogte.
Dit evenement vindt het 1e weekend van september plaats en er wordt deelgenomen door ongeveer 275 mensen die gezamenlijk per jaar ongeveer een half miljoen euro bij elkaar “sporten”. Door het bestellen van een fles goededoelenwater voor slechts 1,- euro draagt u bij aan het goede doel van de Stichting Barcode for Life.
| www.barcodeforlife.nl |

Openingstijden tijdens de feestdagen

Openingstijden tijdens de feestdagen:

5 december (Sinterklaas) geopend vanaf 12.00 uur
24 december (Kerstavond) geopend vanaf 12.00 uur
25 december (1e Kerstdag) gesloten
26 december (2e Kerstdag) geopend vanaf 12.00 uur
31 december (Oudejaarsdag) gesloten
1 januari (Nieuwjaarsdag) geopend vanaf 15.00 uur

December

Bent u van plan uit eten te gaan tijdens de feestdagen, DimS biedt u tijdens de kerstdagen een heerlijk kerstmenu aan. Wilt u wel gezellig bij ons eten, maar liever à la carte? Ook dan bent u van harte welkom.
4 gangen Kerstmenu € 47,50
Rouleau
Gerookte zalm | mousse van kabeljauw | Hollandse garnalen | zeewier
***
Velouté
Truffelaardappel | truffelroom
***
Fazant
Filet | gekonfijt pootje | zuurkoolstampotje | Maya-saus
***
Sabayon
Champagne | muntijs | frambozen kletskop

De Dissel

Wij hebben met De Dissel alweer het eerste halve jaar achter de rug. Een vliegende start, vol in het drukke seizoen begonnen en alles over ons heen laten komen. Leuke reacties van de huidige gebruikers. Met kleine veranderingen in het café hebben we al een verschil gemaakt in de beleving.  Nu de zomer voor de deur staat betekent dat voor de Dissel een rustige periode. Een mooi moment om De Dissel te restylen.

Studio Fine

Studio Fine heeft voor ons een ontwerp gemaakt met een impressie van hoe het kan gaan worden. Diverse elementen uit het ontwerp gaan we uitvoeren waardoor de Dissel een andere look gaat krijgen. Nog steeds blijft het de huiskamer voor de vaste gebruikers, maar ook voor nieuwe gebruikers wordt het een prettige plek voor zowel feestelijke als zakelijke bijeenkomsten.