Zie ook:
De Dissel

Nieuws

ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS WILLEN ONTVANGEN? MELD JE DAN SNEL AAN OP ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF!

De Dissel

Wij hebben met De Dissel alweer het eerste halve jaar achter de rug. Een vliegende start, vol in het drukke seizoen begonnen en alles over ons heen laten komen. Leuke reacties van de huidige gebruikers. Met kleine veranderingen in het café hebben we al een verschil gemaakt in de beleving.  Nu de zomer voor de deur staat betekent dat voor de Dissel een rustige periode. Een mooi moment om De Dissel te restylen.

Studio Fine

Studio Fine heeft voor ons een ontwerp gemaakt met een impressie van hoe het kan gaan worden. Diverse elementen uit het ontwerp gaan we uitvoeren waardoor de Dissel een andere look gaat krijgen. Nog steeds blijft het de huiskamer voor de vaste gebruikers, maar ook voor nieuwe gebruikers wordt het een prettige plek voor zowel feestelijke als zakelijke bijeenkomsten.

Luc Jongerius

Inmiddels al 10 jaar werkzaam bij dimS. Hij is begonnen bij dimS op 12 juni 2007, de dag dat Amersfoort haar 748ste verjaardag vierde. Luc, inmiddels 52 jaar oud, is al vanaf dag één de meest trouwe medewerker die je je als bedrijf kunt wensen. Altijd stipt op tijd. Tenzij de trein vertraging heeft, maar dan heeft hij uit voorzorg al een trein eerder genomen. Weet van het hele dimS team wanneer ze geboren zijn, hoeveel dagen oud ze zijn en iedereen krijgt trouw een kaart voor zijn of haar verjaardag. Door zijn beperking heeft hij altijd begeleiding nodig van zijn collega’s, maar iedereen werkt met plezier met hem samen.

Laat alle kinderen genieten van het Sinterklaasfeest

Het is ons doel om het voor alle kinderen mogelijk te maken het Sinterklaasfeest

mee te vieren, ongeacht de financiële situatie van de ouders of verzorgers.

Deze kinderen missen al zo veel

Kinderen die in armoede opgroeien missen vaak heel veel. Ze kunnen niet naar een sportclub, hebben geen geld voor een dagje dierentuin of missen verjaardagsfeestjes omdat er geen geld is voor een cadeautje. Zomaar een opsomming van activiteiten die deze kinderen moeten missen. Vaak is ze dat nog wel uit te leggen. Je kunt zeggen dat papa en mama nu even niet voldoende geld hebben.

Sinterklaas heeft toch genoeg geld?

Dat geldt echter niet voor Sinterklaas. Het is aan kinderen niet uit te leggen dat de Sint hen overslaat omdat de ouders geen geld hebben voor cadeautjes. De Sint maakt immers geen onderscheid tussen arme en rijke kinderen. De Sint kijkt alleen of je lief bent geweest. Krijg je geen cadeautje, ben je dus niet lief geweest. Dat is de logische gedachtegang van een kind. Wij van Sinterklaas Kapoentje vinden dit onverkoopbaar. Wij vinden dan ook dat alle kinderen recht hebben op een mooi cadeautje van de Sint!

Een nieuw, persoonlijk cadeau

Heel graag willen wij iets van de magie van Sinterklaas doorgeven aan kinderen uit minima-gezinnen. Kinderen die het hele jaar niets nieuws hebben gehad willen we toch op 5 december een cadeau geven dat ze helemaal zelf hebben uitgekozen. Spiksplinternieuw, in originele verpakking zonder dat iemand anders daarmee gespeeld heeft! Speciaal voor jou, van de Sint. Omdat jij bent wie jij bent en het waard bent! Gewoon daarom!

Help ons deze kinderen te verrassen!

Door het bestellen van een fles goededoelenwater voor slechts € 1,- draagt u bij aan het goede doel.

Zie: www.sinterklaaskapoentje.org

9 september 2017 – Barracuda revival 2.0

 

Aanvang: 21:30 – 01:30
Voorverkoopprijs: 7,50 euro
Aan de deur: 10,00 euro | VOL = VOL

Vorig jaar september was er in De Dissel, de grote Barracuda revival. Binnen korte tijd waren alle kaarten uitverkocht en de avond was een ouderwetse disco avond. Op 9 september a.s. is er weer Barracuda. Een ouderwetse disco avond voor de oudere jongeren. Kaarten zijn verkrijgbaar bij dimS, De Dissel en de Veense Woonkamer

Gezocht: Medewerker spoelkeuken

Wij zijn opzoek naar een oproepkracht voor de spoelkeuken.

Wij zoeken iemand die:

 • Graag in de avonduren wil werken
 • De handen uit de mouwen wil steken
 • Minimaal 16 jaar is

Wij bieden:

 • Gezellige werksfeer in een jong team
 • Arbeidsvoorwaarden conform horeca arbeidsvoorwaardenreglement

 

Geïnteresseerd in een van deze functies? Mail dan naar astrid@dimsetenendrinken.nl
Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Astrid de Vré,
033-2535113 of via de e-mail.

Gezocht: Medewerker bediening

Wij zijn opzoek naar een oproepkracht voor de bediening.

Wij vragen:

 • Een gastvrije instelling
 • Een flexibele instelling
 • Ervaring is een pre
 • Minimum leeftijd 16 jaar

Wij bieden:

 • Een gezellige werksfeer in een jong team
 • Werken in avonduren
 • Arbeidsvoorwaarden conform horeca arbeidsvoorwaardenreglement

Geïnteresseerd in een van deze functies? Mail dan naar astrid@dimsetenendrinken.nl
Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Astrid de Vré,
033-2535113 of via de e-mail.